2013. január 8., kedd

Fasiszta hangvétel a megkéselt Sávoly Gergő és az elkövető származása kapcsán

Egy újabb bizonyíték hogy a Tiltakozás Aktuális a fasizmus ellen!!!!!!!!!!!!!!!! Mielőtt bárki a demagógok közül azt gondolná, hogy bármilyen bűnözőt meg lehet védeni etnikai alapon az téved, és nem is szabad megtenni.
 Egy erőszakos esemény megtörténte egyébként is szomorú, és tragédia a sértettnek,és ez nem maradhat büntetlenül. A büntetést azonban nem a bőre színe alapján kell kiszabni hanem a bűn mértéke alapján amit törvény szabályoz. Na és persze a bűnözést meg kell előzni, állítólag erre is vannak szakemberek + a rendőrség.
  A címbeli sértett Sávoly Gergő esetében , miért is szednek elő egyesek etnikai hátteret. Azért mert a fasiszta eszméket és tetteket indokolni kell. Az elkövető tettéért az elkövetővel még csak kapcsolatban sem áll hasonló etnikumú személyek eleve megbélyegzése, a fasizmus előszele. Az ahogyan viszont a Magyar Hírlap Online egyik cikkében Bayer Zsolt kezeli a kérdést az maga a fasizmus! Az ideológia kész már csak az erőszak szervezete kell hozzá! Ki ne legyen? A szerző nyíltan utal arra hogy egy - két "mintacigány-tól" eltekintve a többi cigánynak nem kell lennie, és ezt gyorsan meg kell oldani. Bayer Zsolt egy dolgot nagyon elfelejt, hogy Magyarországon és kb. 600.000 cigány etnikumú ember. 
 DE MÁS ÁLLAMOKBAN (nem csak Trianon miatt , hanem a két világháború között kivándoroltak és a ma kint dolgozó több százezer )  a magyarok vannak kisebbségben és ha Őket is az egy - egy magyar bűnözői mivolta miatt tömegesen etnikumi alapon ítélik meg akkor vajon erről hogy zengedezne????????  
Meghasonulások és következtetések lehetnek a nyílt uszításból.
Elgondolkodtató Bayer Zsolt- hoz való viszonya:
 Deutsch Tamásnak (ide kattintva olvashat róla)  
 Orbán Viktornak (ide kattintva olvashat róla)
Széles Gábornak (Magyar Hírlap tulajdonosa). A megemlített politikusok nevei azért kerültek ide mert a politikának és a politikusoknak át kell gondolniuk hogy fasiszta elemekkel meddig és milyen kapcsolatot tartanak fent, ugyan is Bayer Zsolttot a hatalmi elit sem vetette ki és nem veti ki magából. 

Mintha a történelem ismételné önmagát!

TILTAKOZOL?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites